Política de privacitat

Aquesta és la política de privacitat de Llar d’Infants Casamada. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què, per quant de temps les processem i com pots exercir els teus drets per gestionar-les.

Et convidem a llegir acuradament aquesta política de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa els usuaris del present lloc web que les dades personals facilitades a través dels diversos formularis i correus electrònics que integren aquesta web, passaran a formar part d’un fitxer de dades de caràcter personal anomenat “USUARIS WEB”, la titularitat i responsabilitat del qual correspon al registrador de la mateixa web, i les dades del mateix es troben recollides a l’apartat Avís Legal del portal web, sent la seva finalitat la de poder atendre i processar adequadament les sol·licituds de consulta remeses, així com poder informar-li i transmetre-li informació dels serveis oferts per la web de LAIA LÓPEZ MUÑOZ.

​ Amb la remissió de les seves dades, vostè presta el seu consentiment exprés perquè es pugui dur a terme el tractament automatitzat, i sempre pel compliment de les finalitats anteriorment indicades. Les seves dades personals són tractades amb la màxima confidencialitat cosa garantida mitjançant la seva protecció per la LOPD.
Es procedirà, si s’escau, a l’arxiu de les dades que els usuaris facilitin per a realitzar una consulta o remetre una sol·licitud, o per a concertar dia i hora de visita, alguns dels quals són necessaris per atendre adequadament les mateixes. L’usuari és advertit, convenientment, de la necessitat de facilitar aquestes dades.

​ L’informem que l’adreça de correu electrònic és utilitzada per a donar resposta a la seva consulta jurídica, donar resposta a la seva sol·licitud de concertar dia i hora de visita, així com per poder transmetre-li informació dels serveis oferts i informar-lo de qualsevol altre canvi rellevant que es produeixi.
S’informa els usuaris que tenen reconeguts els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals. Aquests drets podran ser exercits, bé per l’usuari, bé pel seu representant, mitjançant la remissió de sol·licitud escrita i signada al domicili Carrer Puig de la creu, 11, 08211, Castellar del Vallès (Barcelona), adjuntant fotocòpia del DNI i indicant el motiu del mateix escrit.

​ A la nostra pàgina web no hi trobareu hipervíncles que permetin la comunicació de les vostres dades a altres pàgines web. A més, les vostres dades no seran segmentades ni tampoc fem ús de mètodes invisibles de tractament de dades personals.
LAIA LÓPEZ MUÑOZ, d’acord amb la legislació aplicable, ha establert totes les mesures, normes, procediments, regles i estàndards al seu abast (conforme al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel que s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD) encaminats a garantir els nivells de seguretat exigits, per a evitar la pèrdua, ús fraudulent o mal ús, alteració, accés no autoritzat o robatori de les dades que l’usuari hagi facilitat. Sense perjudici d’informar-lo que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

​ De la mateixa manera, LAIA LÓPEZ MUÑOZ garanteix al titular de les dades la custòdia i tractament de les mateixes sota les degudes condicions de seguretat, secret professional i confidencialitat.